Thema: zolderverbouwing onder de loep

De zolder is vaak een ‘vergeten’ inefficiënte ruimte die niet optimaal wordt benut. De zolder wordt vaak gebruikt als bergruimte vanwege de afmeting en indeling. Door de zolderruimte te voorzien van juiste isolatie, afwerking en ventilatie kan deze worden gebruikt als een extra comfortabele leef/gebruiksruimte.

Lees meer


Thema: inbraakpreventie zomerperiode

Het is een feit dat het aantal inbraken in de zomerperiode fors toenemen. Probin, als erkend PKVW-bedrijf (Politiekeurmerk Veilig Wonen), ondersteunt u en uw klanten graag om veilig de zomer door te komen. Daarom zetten we de belangrijkste anti-inbraaktips nog eens op een rij. Het lijkt misschien een open deur, maar aan onderstaande veiligheidsmaatregelen tijdens de vakantie wordt nog steeds onvoldoende aandacht besteed.

Lees meer


Thema: ladders, trappen & steigers

Bij Probin IJzerwaren kunt u terecht voor een professioneel assortiment ladders, trappen en steigers. In ons assortiment vindt u A-merken zoals Altrex, Roto en Telesteps. Wij zijn het adres voor deskundig advies en desgewenst verzorgen wij tevens de keuringen van uw klimmaterieel.

Lees meer


Thema: toegangscontrole

Domotica wordt steeds vaker toegepast in nieuwe en bestaande bouw. Het staat voor de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Probin Aalsmeer-Roelofarendsveen is gespecialiseerd in toegangscontrole, een onderdeel van domotica.

Lees meer


Thema: werkkleding en bescherming

Een professional in de bouw werkt veiliger door het gebruik van de juiste werkkleding. Daarnaast is het ook belangrijk om aandacht te schenken aan schoenen, gehoorbescherming, hoofdbescherming, ademhalingsbescherming, gezichtsbescherming en handbescherming.

Lees meer