Thema: werkkleding en bescherming

Een professional in de bouw werkt veiliger door het gebruik van de juiste werkkleding. Daarnaast is het ook belangrijk om aandacht te schenken aan schoenen, gehoorbescherming, hoofdbescherming, ademhalingsbescherming, gezichtsbescherming en handbescherming.

Lees meer


Thema: complete Tuin

De dagen worden langzamerhand steeds langer en het buitenleven begint weer op te bloeien. Een goed moment om de tuin weer eens lekker op te frissen of er zelfs iets nieuws aan toe te voegen. CarpentierMooren Bouwplein heeft een diversiteit aan tuinschermen, overkappingen, kapschuren, buitenkeukens, meubels, hekwerken, bloembakken en tuinhout, om bijna het hele jaar door te genieten van de tuin.

Lees meer


Thema: wind- & waterdicht

In het kader van wind- en waterdicht bouwen besteden wij speciale aandacht aan bouwfolie. Voor het reguleren van damp bij dak- en gevelconstructies zijn diverse bouwfolies beschikbaar. Om u wegwijs te maken in de keuze tussen de verschillende soorten folies hebben wij een handige foliewijzer laten ontwikkelen.

Lees meer


Thema: zolderverbouwing onder de loep

De zolder is vaak een ‘vergeten’ inefficiënte ruimte die niet optimaal wordt benut. De zolder wordt vaak gebruikt als bergruimte vanwege de afmeting en indeling. Door de zolderruimte te voorzien van juiste isolatie, afwerking en ventilatie kan deze worden gebruikt als een extra comfortabele leef/gebruiksruimte.

Lees meer


Thema: inbraakpreventie zomerperiode

Het is een feit dat het aantal inbraken in de zomerperiode fors toenemen. Probin, als erkend PKVW-bedrijf (Politiekeurmerk Veilig Wonen), ondersteunt u en uw klanten graag om veilig de zomer door te komen. Daarom zetten we de belangrijkste anti-inbraaktips nog eens op een rij. Het lijkt misschien een open deur, maar aan onderstaande veiligheidsmaatregelen tijdens de vakantie wordt nog steeds onvoldoende aandacht besteed.

Lees meer