CarpGarant brochure

De beste kwaliteit en de nieuwste trends voor de tuin. Download hier onze Carpgarant Tuinhoutgids 2021.

Lees meer
Hoveniers

Tuin- en houtproducten

Voor een breed assortiment en ruime voorraadpositie in tuin- en houtproducten is CarpentierMooren Bouwplein de juiste keuze.

Lees meer
Voor professionals

Tuin-, hout- en beschoeiingsproducten

Bent u hovenier of waterwerker? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteitsproducten voor elke toepassing.

Lees meer
Bouwplein Carpentier Mooren » Coverstories

Alles voor de tuin

De lente is van start gegaan en dat is een goed moment om de tuin op de schop te nemen. Of dit nu klein of rigoureus aangepakt wordt, bij CarpentierMooren Bouwplein is een diversiteit aan tuinproducten te vinden die geheel naar wens samengesteld kunnen worden.

Kant-en-klare tuinhoutproducten
CarpentierMooren heeft een groot assortiment tuinschermen, -hekken en -deuren, tuinhout, ijzerwaren, vlonderplanken, meubels, overkappingen, kapschuren en buitenkeukens. De laatste 3 categorieën worden als basis bouwpakket geleverd exclusief wanden, deuren en ramen. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Er kan eindeloos gecombineerd worden.  

Overkappingen
Een overkapping van hout kan op verschillende manieren en stijlen uitgevoerd worden, met ramen en deuren, rondom open of gedeeltelijk met wanden. De mogelijkheden zijn groot. De overkapping hoeft ook niet altijd aangrenzend te worden gebouwd. Een overkapping kan op elk gewenste locatie geplaatst worden. De overkapping is af te werken met een plat dak, puntdak of zelfs open. Het dak kan worden afgewerkt met, dichte PVC dakplaten, lichtdoorlatende kunststofplaten, EPDM of zelfs met glas. Daarbij is het belangrijk om het dak te voorzien van juiste helling en een hemelwaterafvoer. Bij CarpentierMooren Bouwplein hebben we een mooi assortiment zinken afwerkingsproducten. Gebruik voor buiten altijd bevestigingsmaterialen van roestvast staal of materiaal voorzien van een speciale coating. Dit is in de meeste gevallen wat duurder maar wel veel duurzamer.

Steel look wandpanelen
Op dit moment is steel look een trend op het gebied van interieur maar deze look is ook mooi in de tuin toe te passen. Naast een trend is het ook een mooie tijdloze keuze. De glazen steel look wandpanelen geven de overkapping een moderne en luxe uitstraling. Daarnaast zorgt het glas voor extra licht en een plek uit de wind.   

Kapschuren
Een houten kapschuur is een open “schuur” of overkapping waarbij de wanden gedeeltelijk ontbreken. De kapschuren zijn gemaakt van douglas en worden als bouwpakket geleverd. De schuur wordt standaard met open wanden gebouwd maar kan naar wens ook helemaal dicht worden gemaakt met zij- en achterwanden. Tevens zijn er bijpassende ramen en deuren leverbaar.

Buitenkeukens
Om de overkapping of kapschuur als verlengstuk van de woning om te toveren kan deze worden aangevuld met een buitenkeuken. Geheel naar wens in te delen en in 3 verschillende formaten verkrijgbaar. De kasten zijn gemaakt van douglas en voorzien van 4 cm kunststof bovenblad.