CarpGarant brochure

De beste kwaliteit en de nieuwste trends voor de tuin. Download hier onze Carpgarant Tuinhoutgids 2021.

Lees meer
certificeringen

FSC® en PEFC™

Multi-site FSC® en PEFC™ voor Sakol Leden. Alle bedrijven onder de Sakol-groep zijn nu FSC en PEFC gecertificeerd en hebben het Chain of Custody-keurmerk.

Lees meer
Voor professionals

Tuin-, hout- en beschoeiingsproducten

Bent u hovenier of waterwerker? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteitsproducten voor elke toepassing.

Lees meer
Thema: complete Tuin
Bouwplein Carpentier Mooren » Coverstories

Thema: complete Tuin

De dagen worden langzamerhand steeds langer en het buitenleven begint weer op te bloeien. Een goed moment om de tuin weer eens lekker op te frissen of er zelfs iets nieuws aan toe te voegen. CarpentierMooren Bouwplein heeft een diversiteit aan tuinschermen, overkappingen, kapschuren, buitenkeukens, meubels, hekwerken, bloembakken en tuinhout, om bijna het hele jaar door te genieten van de tuin.

Tuinschermen

Een tuinscherm biedt naast beschutting ook veel privacy, om in alle rust te genieten van het buitenleven. Door het brede aanbod van schermen is het mogelijk om zelf de ideale tuin afscheiding samen te stellen. Er is keuze uit verschillende materiaalsoorten: vuren, douglas, hardhout of een combinatie van hout en beton. Bovendien is er een ruime keuze in bijpassende deuren.

Overkappingen

Een overkapping van hout kan op verschillende manieren en stijlen uitgevoerd worden, met ramen en deuren, rondom open of gedeeltelijk met wanden. De mogelijkheden zijn groot. De overkapping hoeft ook niet altijd aangrenzend te worden gebouwd. Een overkapping kan op elk gewenste locatie geplaatst worden. De overkapping is af te werken met een plat dak, puntdak of zelfs open. Het dak kan worden afgewerkt met, dichte PVC dakplaten, lichtdoorlatende kunststofplaten, EPDM of zelfs met glas. Daarbij is het belangrijk om het dak te voorzien van juiste helling en een hemelwaterafvoer. Bij CarpentierMooren Bouwplein hebben we een mooi assortiment zinken afwerkingsproducten. Gebruik voor buiten altijd bevestigingsmaterialen van roestvast staal of materiaal voorzien van een speciale coating. Dit is in de meeste gevallen wat duurder maar wel veel duurzamer.

Houten Kapschuren

Een houten kapschuur is een open “schuur” of overkapping waarbij de wanden gedeeltelijk ontbreken. De kapschuren zijn gemaakt van douglas en worden als bouwpakket geleverd. De schuur wordt standaard met open wanden gebouwd maar kan naar wens ook helemaal dicht worden gemaakt met zij- en achterwanden. Tevens zijn er bijpassende ramen en deuren leverbaar.

Buitenkeukens

Om de overkapping of kapschuur als verlengstuk van de woning om te toveren kan deze worden aangevuld met een buitenkeuken. Geheel naar wens in te delen en in 3 verschillende formaten verkrijgbaar. De kasten zijn gemaakt van douglas en voorzien van 4 cm kunststof bovenblad.