Info

Probin

IJzerwaren- en gereedschappen

Telefoon:

  • Aalsmeer: 0297 - 325609
  • Roelofarendsveen: 071 - 3314029
  • Wormerveer: 075 - 6281760 

E-mail verkoop:

Openingstijden Aalsmeer:
maandag t/m vrijdag 7.00 - 17.00 uur
zaterdag 8.00 - 13.00 uur

Openingstijden Roelofarendsveen & Wormerveer:
maandag t/m vrijdag 7.00 - 17.00 uur
zaterdag 8.00 - 12.00 uur

Lees meer
Keuringen

Er gaat niets boven veiligheid

Omdat veiligheid bij u en ons op nummer 1 staat, verzorgt Probin IJzerwaren desgewenst ook al uw keuringen van elektrisch gereedschap en ladders.

Lees meer
Thema: ladders, trappen & steigers
Bouwplein Carpentier Mooren » Coverstories

Thema: ladders, trappen & steigers

Bij Probin IJzerwaren kunt u terecht voor een professioneel assortiment ladders, trappen en steigers. In ons assortiment vindt u A-merken zoals Altrex. Wij zijn het adres voor deskundig advies en desgewenst verzorgen wij tevens de keuringen van uw klimmaterieel.

Assortiment

  • Ladders: reformladder, vouwladder, enkele rechte ladder, kooi-/ gevelladder, telescopische ladder, opsteek- / schuifladder
  • Trappen: industrietrap, zoldertrap, bordestrap, magazijntrap, overstapbordes
  • Steigers: rolsteiger, kamersteiger, vouwsteiger, triangelbrug, loopbruggen, schoorsteensteiger, trapsteiger, uitwijkconsole
  • Toebehoren: afstandshouder, laddermatten, laddercaddy, steigernet, steigerslot etc.

Wetten & normen
Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er strenge wetten en normen gelden waaraan het klimmaterieel moet voldoen. Een overzicht van alle geldende wetten en normen, nationaal en internationaal, is hier voor u op een rijtje gezet.

Veilig werken
Veilig werken op een ladder, trap of steiger is van het grootste belang. Aanbevelingen om het werken op hoogte met deze middelen zo veilig mogelijk te maken kunt u nalezen in onderstaande documenten. Deze informatie wordt uitgegeven door Volandis (voorheen Arbouw).
> Veilig werken met trappen en ladders
> Veilig werken met rolsteigers

Keuringen
Door klimmaterieel periodiek te laten keuren bent u zeker van de kwaliteit en veiligheid. De wet- en regelgeving voor arbeidsmiddelen eist daarom ook dat het materiaal waar u mee werkt tenminste eenmaal per jaar wordt gekeurd. Deze verplichte inspectie moet worden uitgevoerd door een deskundige. Hiervoor bent u bij Probin IJzerwaren aan het juiste adres. Onze specialisten verzorgen desgewenst al uw keuringen van ladders, trappen en steigers.

Wilt u meer weten? De medewerkers op onze vestigingen staan u graag te woord.

Downloads

Altrex-klimoplossingen-catalogus-2016-2017