Domotica

Bent u al op de hoogte?

Probin volgt de ontwikkelingen op het gebied van domotica en kan u hierin goed adviseren.
Neem contact op met onze experts. Aalsmeer: 0297-325609 Roelofarendsveen: 071-3314029

Lees meer
VVE Beheer

Advies voor gebouwbeheer

Bent u de technisch beheerder van een Vereniging van Eigenaren? Ook dan kunt u bij Probin terecht voor producten en productadvies.

Lees meer
0297 - 325 609

Marcel Blitz

Verkoop buitendienst | Preventieadviseur PKVW

Thema: toegangscontrole
Bouwplein Carpentier Mooren » Coverstories

Thema: toegangscontrole

Domotica wordt steeds vaker toegepast in nieuwe en bestaande bouw. Het staat voor de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

Levensbestendig bouwen
Domotica wordt onder andere belangrijker doordat toenemende bezuinigingen in de gezondheidszorg veel ouderen dwingen om langer thuis te blijven wonen. In het kader hiervan wordt er vaker levensbestendig gebouwd. Dit betekent het dermate bouwen of aanpassen van een woning zodat bewoners hier op termijn langer in kunnen blijven wonen. Domotica speelt daarin een belangrijke rol.

Toegangscontrole
Probin Aalsmeer-Roelofarendsveen is gespecialiseerd in toegangscontrole, een onderdeel van domotica. Toegangscontrole bepaalt wie, waar en wanneer toegang krijgt tot de woning. De bewoner kan dit zelfstandig en op afstand regelen. Een uitkomst bij bijvoorbeeld bezoeken van huishoudelijke hulp of zorgverlener. Toegangscontrole zorgt daarbij voor gemak. De bewoner heeft geen gedoe met sleutels, maar net als bij een auto wordt er gebruikt gemaakt van een afstandsbediening. Uiteraard via een beveiligde verbinding.

Andere voorbeelden van toegangscontrole

  • Bij het verlies van sleutels de toegang tot de woning ontzeggen, al binnen twee minuten.
  • Met de mobiele telefoon overal ter wereld zien wie er voor de deur staat (bijvoorbeeld een pakketbezorger) en op afstand met deze persoon communiceren en eventueel de deur openen.

Voordelen van een specialist
Probin werkt uitsluitend met A-merken in de Nederlandse markt die goede ondersteuning bieden. Wij leveren oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Toegangscontrole is altijd maatwerk. Omdat we specialisten in huis hebben die dagelijks de ontwikkelingen volgen, kunnen wij altijd de meest optimale keuze samen met de klant bepalen.

Ervaar daarnaast het gemak van een vakkundig team dat desgewenst de montage tot en met de installatie uit handen neemt. En bovenal bieden wij ondersteuning tot het systeem volledig naar tevredenheid werkt.

Meer informatie? Onze specialisten op de vestigingen vertellen u er graag meer over.