Over ons
Probin Aalsmeer » Over ons

Probin - voor professionals in bouw en industrie

Met een aantal zelfstandige groothandels in ijzerwaren en gereedschap, werken wij samen onder de naam Probin - voor professionals in bouw en industrie. De Probin formule maakt deel uit van de in- en verkooporganisatie Transferro.

Doel van deze samenwerking is om gezamenlijk te werken aan efficiencyverbetering, kostenbesparing en een onderscheidende marktpositie. Deze onderscheidende marktpositie kenmerkt zich door de benadering van onze klanten. Aandachtspunten hierbij zijn:

  • service
  • flexibiliteit
  • meedenken
  • breed assortiment
  • snelle levering
  • relatiebeheer

Probin heeft zijn gezamenlijke productaanbod afgestemd op de behoeften van onze voornaamste doelgroepen: bouwbedrijven, industriële ondernemingen en installatiebedrijven. In elke Probin vestiging is een kernassortiment van ruim 25.000 technische producten op voorraad: ruim voldoende om voor de meeste klanten als totaalleverancier op te treden.

Gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines zijn onze voornaamste productgroepen. De industriële sector wordt met name bediend met een productgamma dat aandrijftechniek, werkplaats inrichting en lastechniek omvat. Producten die in bedrijfsspecifieke behoeften voorzien, vormen een aanvulling op dit pakket.

Onderdeel van De CarpentierMooren Groep
Probin IJzerwaren Aalsmeer en Roelofarensveen zijn onderdeel van De CarpentierMooren Groep. De CarpentierMooren Groep bestaat uit groothandel en retail bedrijven voor professionals en consumenten die op zoek zijn naar hout-, bouw-, ijzer-, tuin-, keuken- en woon-gerelateerde producten en diensten. Onderdeel van deze groep zijn naast Probin IJzerwaren ook CarpentierMooren Bouwplein, Carpentier Keukens & Wonen, Carpentier Tuinhout en KARWEI Roelofarendsveen.