Probin Aalsmeer » Over ons » Garantie, Keuring & Reparatie

Garantie, Keuring & Reparatie

U gebruikt uw gereedschappen in een professionele omgeving. Kwaliteit en service staan daarom voorop, ook wanneer een apparaat niet naar behoren functioneert. Goed om te weten: bij Probin IJzerwaren verspilt u nooit tijd aan retourprocedures.

Wilt u een beroep doen op de garantie van de fabrikant? Dan versturen wij de machine voor u, uiteraard op onze kosten, mits deze bij ons is aangeschaft. Eventuele reparaties worden verzorgd in overleg met de fabrikant, zodat u zeker weet dat de kwaliteit optimaal is. Kleine reparaties kunnen wij zelf uitvoeren uit in onze werkplaats. Dus ook wanneer de fabrieksgarantie verlopen is zoeken we samen met u een oplossing.

Dankzij de hoge eisen die wij aan onze leveranciers stellen en daarmee de hoge kwaliteit van ons assortiment, is het aantal garantieclaims gewoonlijk erg laag. Mocht een beroep op de garantie toch nodig zijn, dan staan wij én de fabrikanten waarmee wij werken voor u klaar.

Keuringen
Keuringen van (elektrisch) gereedschap worden op locatie of in onze werkplaats verzorgd volgens NEN 3140.

Reparatie
U kunt ons bellen voor advies, uw kapotte apparaat bij ons inleveren óf we komen gewoon repareren op locatie. Al onze reparaties voldoen aan de NEN 3140 normering

Het ISO 9002 certificaat
Het leveren van kwaliteit, zowel in producten als dienstbetoon, staat bij onze Probin medewerkers hoog in het vaandel. Onze Probin winkel is ISO 9002 gecertificeerd. Onze deskundige en meedenkende baliemedewerkers en onze eigen bezorgdienst zorgen voor snelle levering van hoogwaardige producten tegen een marktconforme prijs. De Probin formule stelt ons in staat efficiënt te werken en schaalvoordelen te behalen waarvan u als klant direct profiteert.

Keuringen
Lees meer
Reparaties
Lees meer