MVO en duurzaamheid
Probin Aalsmeer » Over ons » MVO en duurzaamheid

Samen op weg naar een mvo gedreven organisatie

De Carpentier Mooren Groep B.V. houdt in haar bedrijfsvoering rekening met een gezonde balans tussen People, Planet en Profit.

Onze maatschappelijke fundamenten zijn vastgelegd in ons MVO manifest en onze actieve doelstellingen worden elk jaar gepubliceerd in een ‘MVO actieplan.`

Ons MVO beleid wordt gestuurd door onze MVO stuurgroep in samenwerking met de directie. De MVO stuurgroep bestaat uit zeven leden die alle onderdelen van het bedrijf vertegenwoordigen en de voorzitter.

Onze visie op duurzaam ondernemerschap richt zich niet alleen op onze certificeringen en kwalitatief hoogwaardige producten. De Carpentier Mooren Groep wil lokaal en regionaal ook meer bijdragen aan een gezonde leef- en werkomgeving. Een sterk lokaal ondernemerslandschap is goed voor de burgers en ontstaat ten eerste als ondernemers zich betrokken voelen en tonen bij elkaar, bij de burgers, bij het openbaar bestuur en de natuurlijke leefomgeving. In ons MVO Manifest vertalen wij deze visie naar concrete streefwaarden.

Als lid van MVO Nederland onderschrijven wij ook het manifest van deze organisatie.

MVO manifest
Lees meer
MVO jaarverslag
Lees meer