voor Aannemers
Probin Aalsmeer » voor Aannemers

Politiekeurmerk Veilig Wonen voor aannemers

U kunt de woning van uw klant laten controleren en certificeren door Probin

Bij renovatie van woningen (wanneer een woning ouder dan 2 jaar is) is het aan te raden om ook de inbraakbeveiliging van een woning mee te nemen. U kunt Probin, als erkend PKVW-bedrijf, inschakelen om de certificering van de woning van uw klant te verzorgen.

Bij een certificering controleren wij de woning op zwakke plekken en adviseren wij waar verbeteringen dienen te worden aangebracht. Op die manier kan de woning in aanmerking te komen voor het "Certificaat PKVW Beveiligde Woning". Een aantal verzekeraars geeft na overlegging van het certificaat een korting op de inboedelverzekering. Belangrijker is echter dat uw klant een veilige woning heeft. Woningen die beveiligd zijn volgens de PKVW richtlijnen hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak.

Tegen lage kosten kunt u uw klanten op deze manier een extra dienst en bijbehorende kennis bieden. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor advies over het toepassen van domotica, voor extra veiligheid en gemak in de woning.

Voor advies kunt u terecht in onze winkel in Aalsmeer. Een afspraak maken kan uiteraard ook, via ons telefoonnumer 0297-325609 of e-mail info@probinaalsmeer.nl.